The Best!

Ikväll ska vi hem till Sörums på nyårs firande!
Hoppas ni kommer ha lika kul som vi kommer ha det :D


Bye bye och gott nytt år! 


 I got a feeling.. That tonight´s gonna be a good night!


Gott nytt år!

Gott nytt år på er i förskott. Kommer antagligen inte skriva i morgon så jag passar på att säga det till er nu istället..
Jobbat sista dagen för detta året idag! Gick ganska bra, försov mig dock i morse, men det förstörde inte så mkt som det brukar göra när jag vaknar :P
I morgon ska vi hem till The Sörums och fora nyår för andra året i rad! Det ska bli så jäkla roligt! They know how to parteeeey! :D haha Sen ska jag ha min klänning som jag fick sydd i Thailand! :D Längtar!

Igår fikade jag, Micki och mamma på Eurostorp. Sen va jag och Micki hemma hos Therese Och Danne på kvällen och drack kaffe och babblade en massa! Himla mysigt!
Sen efter nån timme så gick jag och Micki hem och kollade på Hitta Nemo! =)


Nej nu ska jag fika med mamms och sen ska jag hem till mysarna! ( Micki oc Santo )


Söndag!

Nu ligger jag i sängen och ska snart gå och lägga mig. Santo ligger här jämte och sover. Myyyyys!
I morgon är det jobb.. Usch jag hade hellre stannat hemma och sovit..
Jag har faktiskt ingen lust att skriva just nu.. Återkommer nog hellre i morgon.

Sov gott!


Hej hej hej, hemskt mkt hej!

Detta inlägget kommer inte bli lika surt som det jag skrev sist :P
Har lugnat ner mig nu! haha
Nu är det bara tre dagar kvar tills julafton.. Och jag har fortfarande inte köpt en enda julklapp.. haha!
Jag, mamma, Micki, Sarah och Caroline ska åka till Ullared på onsdag och handla allt i sista minuten! *skrattar* Tror aldrig att jag har varit såhär sent ute med julklapparna som jag är i år :P Men men!

Jobbet flyter på som vanligt.. Är dock lite tråkigt där borta nu när jag är alldeles själv..
Men jag har lyckats att få igång en radio så det blir inte så tyst som det varit innan. Ganska läskigt att sitta i en tyst källare alldeles själv.. :P

Har betalat mina räkningar nu oxå.. Mindre kul :P haha

Nej nu ska jag gå en runda med Santo och sen ska jag hem och värma mig under en filt med lite ljus runt omkring.

Ha en bra dag!

Hej då!

Får man..?

Får man bete sig hur man vill?
Får man säga vad man vill?
Får man göra vad man vill?

Ja det får man, men det finns en gräns på hur man beter sig, vad man säger och vad man gör.. ( om man är medmänniska och tänker längre än näsan räcker..)
Visst man får göra allt det jag skrev där uppe, men jag menar.. Ibland får man tänka lite på hur det kommer att låta kanske?
Jag kan vara sån ibland att jag pratar innan jag tänker. Men det är inte saker som sårar människor runt omkring mig. Det är mest dumma saker.. Såna saker som om man tänker en gång till så fattar jag det :P
Människor som säger elaka saker till andra människor är ledsamt.
Jag säger inte att detta handlar om mig just nu, för jag är inte ensam i denna världen. Jag blir så ledsen på människor som sårar andra.. Det gör ont i mig att se ledsna och deppiga människor runt mig. Jag vill hjälpa till så mkt jag kan och finnas för dom.
Jag är en person som vill hjälpa andra mer än mig själv, ibland bryr jag mig för mkt . Och det är min stora svaghet ibland.. Men jag vill inte ändra på min personlighet. Jag är som jag är och kommer alltid att vara det.

Nu ska jag gå hem till min lilla kille ( Santo ) och gosa..
Det tycks bli fredagsmys på egen hand idag.. Får väl kolla en film eller något med Santo ^^

Snart ska jag och mamma hem till The Sörums och träffa Ben och Dannie =)


Vissa vet inte vart gränsen går..

Och sånt gör mig så jävl sur så det finns inte!
När folk beter sig så jävla illa mot andra och säger elaka saker och skiter fullstänidgt i hur andra känner sig! Sånt gör mig pissed off! Jag trodde att man hade fått ta allt sån skit när man gick i skolan bland alla som hade mobbing som hobby. Men icke! Utan här fortsätter det bland vuxet folk..! Om man nu ens kan kalla vissa vuxna. Jag är så jävla förbannad! Hur kan man ens behandla en annan människa på det viset som vissa gör? Och ni bryr er inte ett skit i konsekvenserna?!
"jag skiter väl i vilket" "Och?!" " du är så jävla jobbig" "Hur orkar du med dig själv"  " Bry dig inte"
Ska jag fortsätta? Nej jag tror ni förstår vad jag vill komma fram till!
Här försöker man hjälpa människor man bryr sig om och man får fan bara skit tillbaka! Och jag börjar bli jävligt less på detta nu! Man ger och man ger men får inte något tillbaka.. Hur kul är det i längden egentligen?
Jag tänker inte ta mer skit nu! Jag tänker fan inte göra det!
Nu får det vara nog!

Kallt som f*n!!

Man fryser ju häcken av sig när man går ut! Isande kallt! Fifan!!!
Idag hade jag tänkt att gå in till stan med Sarah, men vi skippar det :P Vi ska gå till tattueraren istället och prata lite och få ordning på min tatuering kanske? Får se vad dom säger.. Det är ju inte jag som har gjort fel.. Utan ena killen.

Iallafall..
Igår gjorde jag mat.. Och jag lyckades ganska bra tycker jag =) Det gick att äta iallafall! Jag är på god väg att bli bättre på matlagning =)
Kvällen slutade kanske inte så jävla bra som man hade hoppats på.. Men vad kan man göra?
Tog mig ett bad och sen kollade jag lite på tv innan jag somnade jämte min vovvs!


Cykel olycka och julpynt!

Idag påväg till jobbet ramlade jag med cykeln! Is under snö är livsfarligt! Speciellt när man svänger med cykeln! olyckligt nog landade jag rakt på handen och fick en rejäl smäll! Från ingenstans så kom det en räddande ängel som kom och hjälpte mig! En distriktsköterska som var på väg till jobbet såg mig och stannade för att kollahur det gick med mig. Så henne vill jag tacka!!

Fick ringa till jobbet och berätta för dom så dom kunde skicka någon annan till mitt ställe.
Sen var det bara att masa sig hem igen..

Satte upp min julgran idag! Det blev inte så bra med tanke på att man bara kunde använda en hand! hahaha! Den blev lite sne.. :P Men det fixar jag sen =)


Nu blir det glögg och pepparkakor med mamms!
Ha det bra!

Rullar fram!

Ja så känns det nu! Man är så himla mätt! Men trevligt var det allt! Skrattade nästan hela tiden! haha!
Maten va hyffsat god! =) Det fanns mkt att välja mellan oxå. Men eftersom jag  inte äter något från havet så fanns det inte så jätte mkt att välja mellan :P Får väl lära mig att äta fisk någon gång.. :P
Kul med att vårt bord vann så mkt =)
Iallafall.. Tog lite bilder..





Dagens bild är ju denna otroligt fräsiga väska! HAHAHA!





Juuuuuuuuuuulbord!

Nu ska jag, mamma och Åsa snart på julbord med jobbet! Ska faktiskt bli roligt =) Massa folk och roliga priser man kan vinna! Så håll tummarna för mig nu :D höhö!

Nej nu hinner jag inte skriva mer. Skriver mer sen när jag e hemma.

Hej svejs!

10 dagar kvar till julafton!

Idag är det tio dagar kvar tills självaste julafton! Och jag har inte köpt en enda julklapp ännu! haha!
Jag och mamma ska åka till Ullared den 22 och handla allt som ska handlas! Får hålla tummarna att det inte är så mkt folk där då som man har sett på tv idag! Det är ju sjukt hur man kan stå i en kö som sträcker sig 1 kilometer!

Nej nu ska jag se på Eight Below! Har ni inte sett den så tycker jag att ni ska se den! Den är verklighetsbaserad oxå!
Kommer på kanal nio nu!

Hej då!

091012

Första gången på jobbet idag. Gick ganska bra faktiskt! Fick iordning i förrådet oxå. Det såg ut som fan när jag kom. Allt var bara inslängt på hyllorna och det var kaos! Men nu står allt uppradat i linjer =) Snärtigt!
Men när jag kom in på en toa fick jag klökningar! Hon kan ju inte ha städat den toan på länge! Det var så mkt damm och .... ja det som man gör på toa! Det var nog det äckligaste jag sett! Och detta var på en personaltoa! Riktigt grisigt!

Men nog om grisigheter!
Jag hörde en låt på radion idag som fick mig att tänka tillbaka på underbara tider! =)
Jag blev så glad av låten =) haha

Denna låten är enbart för dig Emelie =)


Vik! :D

Jag ska vikariera för en tjej nu i en månad! Så jävla skönt! Då vet jag att jag har jobb! är så himla glad! Detta ska firas i helgen :D
Det tråkiga är ju bara att det är så jävla smutsigt på stället jag ska vara på! Damm överallt och toaletterna ska vi inte prata om! Det är en vagn på varje ställe, men det finns inget material! Så man får springa fram och tillbaka! Men efter några dagar så kommer jag nog få ordning på allting!
Fick ett sms idag som gjorde mig ännu gladare =) Jag kände mig så stolt :)

Efter jobbet gick jag och Santo till hundgårde där vi mötte Eva-Marie, Patrik och Ozzie. Vi var nog där i enn timme kanske.. Sen gick jag och Santo hem, städade lite och sen la jag mig i sängen.. Somnade ganska direkt. hehe!

Nej nu ska jag ta något att äta.

Ha det bra!

Otacksam!

Det finns så många otacksamma människor här i världen! Man ställer upp så mkt och gör saker och man får bara skit tillbaka! Egoistiska idioter!
Jag kan tyvärr inte skriva ner vad detta handlar om i bloggen, för jag vet inte om personen jag irriterar mig på läser mig blogg..? Vill inte ta några risker.
Men jag tcker synd om personen det drabbar, och det sa jag till denna innan. Jag önskar att jag kunde hjälpa till på något sätt.. Jobbig situation..

Idag på jobbet har det varit fullt ös heeeela dagen! Först åkte jag och Eva till Harplinge, sen till Fiskaregatan ( BUP ) Och när vi kom dit.. Ja.. Då bröt helvetet loss! Det fanns inget material i städskåpen, det var skitit som fan, schemat stämde inte med märkningarna på dörrarna osv osv! Efter fiskaregatan skulle vi till borgen och köra maskin och sedan tillbaka till sjukhuset! Och när vi kom upp dit.. Ja då skulle vi till it enheten! Fy fan va trötta vi var i slutet där! Och i morgon kommer det bli ännu värre! Men som tur är så jobbar jag med Eva och då blir allt mkt roligare!
En sak som jag stör mig på, på jobbet är att det lovas saker och sen ändras det och allt är så himla hemligt!
Som ett ex.. Två stycken ska gå på mamma ledighet nu och det blir två lediga tjänster. När jag frågade om när de tjänsterna skulle komma ut lovades jag att jag skulle få reda på det! Och sen idag på lunchen.. Ja då får jag reda på att tjänsterna redan har tillsatts?! Så jävla fittigt rent ut sagt! Jag blev fan förbannad!
Jag gick och ifrågasatte detta och fick svaret att tjänsterna tillsatts av dom som går i poolen för de har inte råd att ge tjänsterna till någon annan!? Man blir fan förbannad!
Sen är det så jävla mkt gnäll! Jag kommer explodera snart! Det finns två stycken som är extrema! När dom kommer ner på lunch och sätter sig vid bordet där jag sitter, slänger man i sig maten för att slippa höra deras jävla kärring gnäll! Det är ganska tjatigt att höra tjat dag in och dag ut!


Kanske dags att göra något åt allt snart?!



En typisk Cissi grej!

För två dagar sen ändrade jag mitt lösenord på min hotmail. Och igår när jag skulle logga in.. Ja då hade jag glömt mitt nya lösenord! Jag har försökt och försökt att komma på lösenordet.. Men ICKE! Så nu har jag fått göra en ny. Och vill ni ha den så får ni  säga till så får ni den =)
Jag kommer inte att ge mig ang mitt borttappade lösenord så jag får ha denna mejlen för tillfället :)

Nej nu ska jag fortsätta att försöka komma på vad mitt lösenord va :P haha



Sitter och drömmer mig bort..

Fan vad jag saknar Thailand!
Satt och kollade på youtube och hittade denna videon.
Det är ett vattenspel i ett shoppingcenter i Patong! Tyvärr missade vi showen varje gång vi kom!
Men det e ju tur att youtube finns ^^

Enjoy!


Äntligen fredag! Och äntligen jobb!

Nu är det äntligen fredag! Iof har det kännts som om det varit fredag hela veckan.. Man har ju inte jobbat något. Men på måndag e det jobb :) Så glad jag blev nör Tove ringde!
Idag har jag städat som en glaning hemma! Fick ett litet ryck innan och kunde inte sluta. Så nu ska jag snart till tippen och slänga massa skit och sen ska jag till Eurostorp och handla lite saker till ikväll! Jag ska laga lite mat förstår ni! haha ! Men jag känner på mig att jag kommer att lyckas med detta!

Nej nu måste jag vidare!
Jag avslutar med en låt som får mig på så bra humör :)

 


Jag avrundar kvällen med denna störtsköna bild =)


En låt som har satt sig i mitt huvud!

Jag har hört denna innan för ett tag sen.. Och redan då satte den sig i huvudet!
Och nu när Caroline kom hem.. " Har ni hört denna??" Och så sätter hon igång låten!
Och nu sitter den i huvudet igen! Haha

Så nu får ni höra den! Jag lovar! Den sätter sig direkt!


Haha! Bilden är ju inte så himla inbjudande kanske.. =P


Det händer alltid något roligt med mamma i sällskap!

När man är med mamma så skrattar man alltid! Gör hon inte bort sig offentligt så är det något annat som får en att skratta!
Som idag när vi skulle in och fika på Espresso house. Då gick hon först in på Östras och köpte en aracsboll, stoppade påsen i fickan och gck in på Espresso house! HAHA! Sen när vi satt oss ner, kollar hon runt så ingen ser henne och tar snabbt upp sin fika som hon köpt! hahah!
Det med att hon gör bort sig offentligt är inte lika roligt.. Det är minspelen hon får och gör när hon gör bort sig! haha! Jag skrattade så jag fick ont i magen!


Det var förr..

Jag känner faktikt ingenting. Innan hade jag varit helt förstörd! Men inte nu.. Vet inte varför men jag bryr mig inte det minsta längre! Får väl se hur detta kommer att lösa sig..
Jag är ju sån som bryr mig mer om vad andra tycker än vad jag själv tycker ibland.. konflikträdd ja. Men just i detta tillfället så bryr jag mig inte om vad andra tycker. Jag bryr mig mer om mig själv nu! =) och det gillar jag!

Nu till något annat.
Hunden som jag skrivit om i min blogg är inte längre ute på balkongen!
Grannen fick en arg lapp av mig igår! hahah! Men den verkade ju hjälpa! Så nu har jag räddat en hund från kyla idag! Yeah! haha!

Sitter och väntar på att mamma ska komma hem.. Vi ska till Eurostorp och fika! =) Och prata lite tjejsnack! Behöver få ur mig lite saker som stör mig.. =P

Ni som känner mig vet ju att mitt minne absolut inte är det bästa.. Jag är väldigt tankspridd osv :P
Men störs ni av det?
Jag vet inte, men jag har inte varit med om att någon haft något emot det innan? Det är ju bara som jag är! Och jag vill inte ändra på min personlighet..





vart e snön??

Nu när kylan har kommit så tycker man ju att det kan komma lite snö oxå.. Men icke! Här i Halmstad stannar aldrig snön mer än en dag! Jag kommer ihåg när jag var liten. Då kunde snön stanna i månader! Det var alltid snö på jul och nyår! Men inte nu.. Man märker ju hur klimatet har förändrats.. Ganska läskigt när man tänker efter..

Idag har jag varit inne i stan med Dex. Hon ville ha lite sällskap när hon skulle handla julklappar så jag fäljde med :)
Köpte en ny bh och sen köpte jag värmeljus.

Jag skrev ju igår om grannen där hemma som stänger ut sin hund på balkongen.. Hon som jag pratade med på hfab skulle ringa och prata med honom, vet inte om hon gjort det ännu, för idag hade han hunden ute på balkongen igen! När det är minus grader ute! Jag kollade upp mot balkongen när jag var ute med Santo för att se om han kanske hade någon dörr öppen.. Men det hade han ju inte! Det är ju fan djurplågeri! Man skulle ta och stänga ute han i några timmar på balkongen så får han se hur det känns! Jävla idiot!

Nej nu ska jag leta efter mitt usb minne.. Börjar få lite smått panik nu! Kan inte hitta det och alla mina foton från Thailand är där på.. :S Jag hoppas inte att jag har tappat det!!

Hej då!

Djurplågeri och arbetsfri dag!

Idag har jag varit ledig från jobbet. Det finns inget jobb denna veckan.. Allt är så lugnt. Men jag rigde till Tove och sa att hon kan ringa mig på morgonen om det krisar sig så kommer jag :)
Idag var jag uppe tidigt. Redan 10.20 var jag uppe. Gjorde mig iordning och gick ut med Santo.
Sen ringde jag Hfab ang en hund som blir utstäng på en inglasad balkong när hans husse går till jobbet. Hunden sitter där och ylar och skäller! Och det gör så ont i mig när han ylar! Det låter ju så ledsamt..! Så hon på Hfab skulle ringa till honom och säga till. Jag störs inte av att hunden ylar och skäller, men jag stör mig på att han stänger ut hunden på en balkong! Även fast den är inglasad så blir det kallt! Speciellt nu denna årstiden!
Så jag hoppas att han tar in hunden nu..
Idag har jag även varit inne i stan och pratat med dom på telenor ang min mobil! Och jag får väl en ny om ca 2 - 3 veckor. Passar ju bra för Padde att betala då med ju eftersom han får pengar då. För jag tänker inte stå för kostnaderna!
Sen har jag varit på Claes ohlsson och sköpt skruvar och pluggar! Så nu kan vi borra loss där hemma i helgen Micki :)
Var även inne på Gina.. Caroline skulle köpa en mössa.. Som jag inte tyckte var speciellt fin.. MEN... När jag testade en svart så föll jag ^^ haha! Så det blev en svart  "oversize" mössa, ett svart linne och en vit stickad oversize tröja :D haha! Jag har fastnat för dom tröjorna! Har en svart hemma oxå! Tänkte köpa en aprikosfärgad, men det fanns inte i min storlek..

Nej nu ska jag snart ät Pannkakor med mamma sen ska jag hem och tvätta. Och sen vid nio kommerDex och ser på Desperate Housewifes med mig =)

Ha det!


RSS 2.0