Slappedag med stort S

Idag har vi slappat! Vi har inte gjort något speciellt!
Gabriel är väl den som har haft mest för sig! Han tycker det är så himla roligt att gå runt nu när han kan gå mer och mer ordentligt! Och nu har han börjat med något nytt oxå! Han går och putar med läpparna samtidigt som han har sin tungspets ute! haha! Han ser så rolig ut när han gör så!
Här kommer en liten film när jag kittlar Gabriel under fötterna!
Jag bara älskar hans skratt =)

Rösta på oss varje dag =)

Rösta på oss =)


http://hallandsposten.se/nyheter/karlek/1.1496791-karleksbilder/1.1507198-karlek-?pageNr=5#photoWrapperAnchor


Nya mössan

Gabriel har fått en ny mössa :)


Födelsedag!

I söndags fyllde jag 25! Och ska jag vara ärlig så känns det inget speciellt :P Man blir inte äldre än vad man känner sig ;)
Jag fick jätte fina presenter! Tack allihopa =)
Gabriel har börjat på dagis nu. Eller vi håller på med inskolningen. Idag var han på dagis i 2 timmar utan mig! Det gick jätte bra! Han blev lite gnällig dom sista 20 minuterna, men det var bara för att han var trött. Så jag får säga till domk att han får sova runt halv elva lr nåt i morgon. Han e inte van att gå upp tidigt och sen vara uppe länge utan att få somna om på morgonen. :P
Han brukar vakna vid sju, halv åtta och få välling. Sen somnar han om igen och vaknar vid nio. Men men, han kommer nog in i sin rutt snart =)
Nej nu ska jag gå och lägga mig.
Jag kan nog blogg lite i morgon oxå.
Ta hand om er!

God morgon allesammans!

Jag ska verkligen inte klaga! Gabriel vaknade ju alltid klockan 07.00 innan. Men nu på senaste har han sovit lite längre! Fram till halv 9 ungefär. Jag är alltid så trött på morgonen, men när man väl har kommit upp ur den varma och goa sängen så är man pigg =) Och det är faktiskt riktigt skönt att vara uppe i tid! Det känns som om man får mer gjort! Och dagen blir ju mkt längre oxå!
Idag har man lite på schemat! Tänk om man hade haft en dag där man inte behöver göra någonting! Guud så skönt det hade varit! Man hade bara kunnat sitta inne och mysa ner sig i soffan framför en bra film eller en serie! Åh! Ja det kan man kanske få om 18 år :P haha! Nä skämt o sidor!
Nu ska jag och lilleman äta frukost!
Ta hand om er!
.
.
.
image description

Inskolning =))

Idag var jag och Gabriel på inskolning på hans dagis! I början var han väääldigt blyg, och skulle sitta brevid mig hela tiden och hålla mig i handen. Men tillslut släppte han taget och började försiktigt krypa runt lite. Men han skulle endå ha full koll på mig =) Efter en halvtimme började han leka och busa runt, riva sönder lite tidningar och rev även ut en sida ur deras Bamse bok! ( oops ) haha! Men det gjorde inget sa dom, det var bara första sidan ;)
Personalen var verkligen jätte trevliga och kom bra överrens med Gabriel =)
På tisdag ska vi dit igen och leka lite med barnen igen!
Nu ska jag springa ner i tvättstugan igen innan jag ska bort till jobbet och jobba lite  =)

God natt!

Då har man gått och lagt sig. Lilleman ligger jämte mig och håller i min hand och i hans kanin med den andra handen. :) I morgon förmiddag är det dags för inskolning på dagis :)) det ska bli kul!

Idag tapetserade jag och mamma klart ena väggen i hallen. Så bu är det bara målningen kvar, och det måste bli klart innan nästa helg! Men det hinner jag nog :) har ju några dagars ledigt nästa vecka så då får jag ta tag i allt :)

Nej nu måste jag försöka sova så jag kommer upp i tid i morgon!
Ta hand om er!


Renoveringen återupptas

Nu fortsätter jag med hallen här hemma. Idag ska jag tapetsera klart ena väggen. Sen är det bara målningen kvar. Och jag har bestämt mig för att det ska bli i en ljus grå nyans. Jag tänkte först ha vitt, men det kommer bli för vitt och det är inte fint. Så det ljus gråa kommer passa  bra =) Jag lägger upp en bild på hallen sen när den e klar! Tyvärr har jag ingen före bild, men färgen på väggarna var typ snorgrön!
Nu ska jag börja plocka fram sakerna här hemma.
Vi hörs kanske sen.
Ta hand om er!

Ett par nya skor

Jag kunde inte hålla motstå dessa underbara skor! Så nu köpte jag dom! Jag har ju bara mina fula gympadojjor! Så nu får jag ett par ordentligare skor som man inte skämms i att gå ut med :P haha
.
.
.
Bild lånad från www.have2have.se

Full koll!

Lilleman kryper runt här hemma och ska stänga alla dörrar! Man får springa efter honom hela tiden! haha! Och när man har stängt alla dörrar så han inte kommer klämma sig, då går han in i sitt rum och river ner alla sina blöjor från skötbordet. Nu har han fått tag i skötväskan! Ni kan ju kanske tänka er hur det ser ut här hemma nu :P
Jag klippte Gabriels hår igår! Det var så långt så det hängde ner i ögonen ju :P  Men jag kan ju säga er att det var verkligen inte populärt att bli klippt ska jag säga! haha! Hårte blev väl inte så värts jämt klippt, men det e kortare nu och det irriterar ju inte i ögonen.
Nej nu hinne rjag inte blogga mer, jag måste springa efter lilleman :P
skriver mer senare.
Ta hand om er!

Då är det dags igen!

Jag visste det! Jag har bara gått och väntat på det! Alltid är det samma jävla sak!
Vi får väl se hur länge detta kommer hålla då..
Idag var jag hos tandläkaren med lilleman. Vi skulle vara där klockan 14.00 så jag, Sarah och lilleman knallade bort till Nyhems folktandvård. Saken var bara den att vi skulle till folktandvården på skansgatan inne i stan! hahah! Jag är så förvirrad så det finns ju inte! Men jag var 100% säker på att vi var kallade till Nyhem. Men ack vad fel jag hade. Men vi fick en ny tid lite senare så det löste sig endå :P
Sen när vi var klara där borta gick vi hem till Åsa och lilla Haylie och hälsade på lite =)
Nu sitter jag hemma och ska sätta på en gammal klassiker :P Lilla sjöjungfrun ^^, Jag blev så sugen på att se den innan idag när vi satt och lyssnade på Disney låtar och Havet är djupt kom upp =)
I morgon ska jag tapetsera här hemma och kanske fortsätta målningen i hallen så att det blir klart någon gång :P Sen ska jag in till stan med mamma.
Jag skriver mer i morgon.
Ta hand om er!

Jag älskar er!

Ni är den finaste som finns!


RSS 2.0