Cinderella!!

Hej folket! Nu är vi på cinderella! Bussresan gick bra, men seeeeg! När vi kom på båten fick vi vår hytt och sen var det dags för lite mat. Nu har vi gjort oss iordning för lite äventyr! Vi hörs kanske senare eller i morgon!
Ta hand om er !


Jag är så trött på att rätta mig efter andra!

Hela tiden så måste man rätta sig efter andra! Man måste "skärpa till sig" när vissa kommer i ens närhet och man kan inte slappna av! Jag är så trött på det!
Därför ska det bli så jäkla härligt att börja skolan nu! Där kör jag mitt egna race och där är det ingen som kan komma och tro att jag ska rätta mig efter dom. Jag har mitt liv och jag vill inte leva efter vad vissa är vana vid. Thats it!
Annars då? I morgon ska jag åka på kryssning med mina kära gamla jobbarkompisar! Jag hade verkligen sett fram emot det, men just nu känner jag inte alls för det längre..! Jag ska vara utan lilleman i nästan två dagar!!! HUr fasiken ska det gå?! Vi har aldrig varit ifrån varandra mer än en dag ju! Herregud!
Nej men det kommer säkert att gå bra.
Måste dock gå och lägga mig väldigt snart då bussen går klockan sju i morgon bitti! Men först ska jag ner till källaren och ta upp tvätten!
Jag bloggar nog i morgon med, fast från mobilen..
Ta hand om er!

YES!!!

Jag kom in på yrkesförarutbildningen!!! Jag är så glad så jag vill bara dansa runt hela dagarna :D Fan va gött! Nu kan man planera in sin framtid lite mer och ha mer att stärva efter! Vi kan ha Gabriel på dagis som alla andra har och inte lite då och då som det är nu! Jag börjar om på nytt igen! =) Och nu ska jag se till att ge 110% så att jag klarar detta =) SÅ om 6 månader har jag jobb som lastbilschaufför :D gott mos! =)
Jag ville bara dela med mig av detta till er =)  Nu ska jag snart gå och lägga mig!
Upp tidigt i morgon för att jobba lite =)
Just det! Jag köpte en ny barnvagn till Gabbelille idag =) Riktigt najs e den allt!
Jag lägger upp en bild på den lite senare..
Ta hand om er!

Snälla kom nu!

Snälla snälla kan du inte komma nu? Sommarvärme är något vi längtar så himla mycket efter! Så nu tycker jag det är dags för sommaren att komma :) just nu sitter jag hemma hos mamma i en solstol och solar ansiktet :) jag har fortfarande kläderna på mig då det blåser lite kallt.. Zacko ligger här jämte mig och njuter :) den hunden älskar att ligga i solen! Han vill inte ligga i skuggan :p sån var santo oxå, vägrade att ligga i skuggan och envisades med att ligga i solen :) Gabriel ligger och sover i vagnen jämte mig, tror nog att jag ska lägga mig ner och vila lite jag med :)


Vad hade jag gjort utan er?

Tack mamma för att du hjälper till med att passa lilleman i morgon! Och tack för alla andra dagar du har passat honom! tack till alla som ställer upp och hjälper till med passning! Tack till Amanda som hjälper till att passa lilleman i morgonbitti! Ni är guld värda!
Tack tack tack!!!
Jag hoppas att jag får svar i morgon! Jag har gått hela dagen idag och kollat min mail konstant! Men inget svar har man fått idag! Håller tummarna för att få svar i morgon och att det är ett positivt svar =))
NU ska jag fortsätta att titta på CSI!

Huvudvärk..

Jag har sån jäkla huvudvärk så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Det trycker i hela huvudet! Jag får alltid sån konstig huvudvärk när jag är förkyld.. Inte kul, inte kul!
Snart ska jag bege mig bort mot jobbet. Tänkte gå dit eftersom min cykel står kvar där. Sist jag hade haft min cylek där hade jag glömt att låsa den! Så den stod olåst på Vallås i två dagar utan att någon snodde den! haha! Det kallar jag tur ;)
Nä jag måste göra mig irodning nu..
Skriver jag inte ikväll så hörs vi i morgon!
Ta hand om er!

Jag ångrar mig..

Jag ångrar mig.. Jag vill studera! Jag ska ge mig fan på att klara det om jag blir antagen =)
Skulle jag bli antagen är det ju lite tråkigt med det nya jobbet då jag precis har fått det, men.. Om jag blir antagen så gynnar det ju bara mig i framtiden! Så håll nu tummarna hela helgen fram tills måndag så får vi se om jag blir antagen =))
Nu är det snart dags för välling och nattning av lilleman. Jag återkommer senare ikväll.

Jaha ja..

Då har man varit på en intervju idag. Jag har ju sökt in till transportutbildningen för att ta lastbilskörkort..
Frågan är bara vad jag ska göra.. Jag har fått ett annat jobb nu som kommer att utökas framöver.. Frågan jag ställer mig nu är.. Vill jag jobba eller vill jag studera? Om jag ska vara ärlig så visste jag vad jag ville innan. Och det var studera.. Men nu är jag osäker.. Jag vill nog båda lika mkt.. Så jag måste välja väldigt snart om jag blir antagen till utbildningen. Man får svar i början av nästa vecka.
Åhh jag hatar att ha beslutsångest!
What to do, what to do..?

Det blev visst inte så..

Jag glömde helt av att skriva i torsdags.. Jag fick hoppa in och jobba efter mötet jag hade vid 9 tiden. Och efter jobbet var det snabbt bort till dagis för ännu ett möte. Första mötet gick väl bra, men inget jag fastnade för. Och mötet på dagis gick jätte bra =) Det går bra för Gabriel på dagis och han trivs verkligen där! Och jag trivs med att lämna honom där oxå, som vi sa.. Man ska ju känna sig trygg med att lämna honom där. Och det gör jag =) Personalen är helt underbar oxå! =))
Idag ska jag på ett till möte vid halv 1. Sen efter det ska jag fika med min kära kusin Amanda! ♥
I morgon ska jag till doktorn och kolla upp en leverfläck som jag har vid örat. Jag måste nog ta bort den, för ibland kommer det små ruvor på den och det bränner när jag pillar bort dom! ( Ja jag vet, man ska inte pilla bort ruvor ) Men jag kan inte låta bli! haha!Jag tror jag ska kolla upp två andra leverfläckar jag har oxå, en som är under bröstet och sen en som jag har på svanken. Vafasen, när man endå e där så kan man ju passa på att ta och kolla alla ;)
Jag tog ju bort en leverfläck som jag hade på bröstet förra året efter att den brjat ändra färg, och tur var det! För det visade sig att den var elakartad lr vad det var doktorn sa efter han fått provsvaren!
Nej nu ska jag tvätta håret, han bara hoppa in i duschen snabbt innan så jag får dela upp det :P
Ta hand om er så hörs vi kanske ikväll!

Inte många timmars sömn

Lilleman har sovit jätte dåligt inatt.. Kanske e för att han har ont för sin bula..? Men det har inte blivit mkt sömn för oss.. Men man piggnade till på vägen till dagiset =) Det är riktigt härligt väder ute!
När vi kom till dagiset sprang barnen som redan var där fram till Gabriel och kramade honom =) Det såg så himla gulligt ut! Dock tyckte inte Gabriel det var mysigt för han sprang fram till sin fröken och ville komma upp! hahaha! Han är go han!
Nej jag hinner inte skriva mer nu! Jag får ju inte komma försent till mötet!
Jag skriver mer senare när jag kommit hem igen.
Ta hand om er!

Stackars lilleman!

Jag och Lilleman gick ut på en liten promenad runt huset mitt emot oss innan. Och Gabriel var så uppspelt när vi skulle gå ut ur lägenheten! Han började springa i hallen och sen snubblade han och slog huvudet i dörrkarmen! Han blev jätte ledsen först, men efter två minuters tröstande blev han glad igen. Vi gick runt och lekte med buskar och lekte i sandlådan.. Sen lyfte jag hans mössa för den var så långt nere, och då ser jag bulan! HERREGUD tänkte jag! Den var alldeles rödlila och stack ut från hans lilla panna! Jag blev så nervös så jag ringde 1177! haha! Men det är ingen fara! Den går ner om några dagar sa dom. Nu tror ni kanske att det var hans första bula eftersom jag ringde 1177 :P Men det har funnits många bulor innan denna. Men jag hade inte sett att dom kunde bli rödlila. Därför ringde jag :P Man e väl lite överbeskyddande mot honom ibland.. Lite nojjig för små saker oxå kanske ;)
Nej nu ska jag se på Black swan!
I morgon får ni hålla tummarna för mig vid 9.15 =))
Ta hand om er!

Det känns lite lättare..

Men inte mkt.. När jag öppnade dörren idag så var det ingen Santo som skällde. Jag tänkte " duktig kille Santo" och log.. Tills jag kom på att.. ja just det. Santo e ju inte här.. Det är alla dom här vardags sakerna som är jobbigast! Idag när jag var på Eurostorp med mamma och Caroline tänkte jag flera ggr, jag måste hem till Santo. Men kommer i nästa sekund på att " nej just det, han e ju inte hemma längre" Nu när jag hade lagt Gabriel i sängen, skulle jag ropa på Santo så han kom ut till mig i vardagsrummet.. Men nej just det, han e ju inte här.. Det är dom små sakerna man saknar! Usch nu kommer trycket över bröstet tillbaka! Vad ska jag göra? Det är inte så lätt att inte försöka tänka på det, tro mig, jag försöker! Men det är så svårt! Jag tänker hela tiden.. Undra vad han gör nu? Undra vad han har gjort idag? Undra om han saknar oss?
Ahh, jag som tyckte att dagen hade gått bra! Saknad e ju skit jobbigt!
Tror det är dags att börja träna.. Då kanske man får ur sig lite av känslorna som ligger och trycker..Konstigt nog brukar det hjälpa.. Man får ur sig all skit och känner sig bra igen.. Träning kanske kan bli min hjälp med detta..?
.
.

Samtalet som lättade tyngden i hjärtat!

Idag fick jag ett samtal från Santos nya ägare. Santo har det jätte bra och är precis som vanligt! Han springer och springer och har to,m blivit lite kär =) Han följer deras hund vart hon än går! =) Det värmer så mkt i mitt hjärta att veta att han har det bra! Och det känns mkt bättre i bröstet! Jag har ju vetat att han kommer få det bra, men när jag hörde det från hans nya ägare släppte trycket!
Santo är precis som vanligt! Han hoppar upp i soffan och ligger och gosar och snurrar runt som han alltid ha gjort, han vrider på huvudet när man sitter och pratar med honom mm. Han sa oxå att det märks att vi har gett han mkt kärlek för han är en sån underbar hund! ♥
Nu är det bara dags för mig att inte vara så ledsen.. Dags att kämpa emot den enorma saknaden av min "lilla" Santo. Men jag tror det kommer gå bra. Efter detta samtalet jag hade med Bengt så känns allt genast mkt lättare! Detta ska jag klara =)
.
.
What dosn´t kill you, makes you stronger! =)
.
.

Måndag..

Måndag idag.. Regnet faller.. Tårar faller. Det går i vågor. Ena stunden e det som vanligt och sen kommer trycket över bröstet och jag börjar gråta. Det kommer nog ta ett tag innan man kan lugna ner sig. Igår när jag gjorde en macka till Gabriel skar jag bort kanterna och la dom i Santos matskål.. Men vi hade ju ingen Santo hemma.. :( det är nog dags att ta undan matskålarna nu. Det gör för ont att ha dom framme.. Igår när jag sa hejdå till Santo en sista gång när han satt i hans nya bil, slickade han mig på handen. Han har aldrig gjort det innan. Det e bara micki som han har pussat. Men jag fick min första puss av honom igår. Samtidigt som det var en lycklig känsla, blev det senare när dom körde iväg en otrolig smärta. En smärta jag inte kan beskriva! Det var min första och sista puss från min älskade Santo. För nu e han någon annans..
Jag vet att det inte är så roliga inlägg jag skriver nu, men det hjälper mig.
.
Idag ska jag börja jobba en timme tidigare. På jobbet får man ju annat att tänka på oxå så då kanske man kan slappna av lite.. jag hoppas det iallafall. I morgon e jag ledig, undra vad vi ska gör då, jag och Gabriel. Äh, det tar vi då :) nu ska jag börja göra mig iordning för jobbet. Ta hand om er!


Så tomt utan dig här..

Nu har Santo fått komma till sin nya ägare! Och jag vet att han kommer få det jätte bra där borta! Han har fått en ny hundkompis och dom leker jätte bra ihop!
Men det gör så ont i mitt hjärta! Det känns så tomt utan Santo här hemma. Ingen som kommer och stryker sig mot en när man sitter vid datorn, ingen som kommer gå upp mitt i natten för äta mat och sen komma in och smaska en i örat :P Ingen som håller mig sällskap på veckordagarna, ingen som hoppar upp i sängen på natten och lägger sig över en så man vaknar och är alldeles varm om fötterna.. Ingen som sitter och tigger när vi äter och matar Gabriel.. Ingen som finns vid min sida! Gud vad jag saknar honom! Det är ett stort hål i mitt hjärta som kommer ta lång tid för att läkas!
Men jag vet att han har det bra! Han har kommit till en bra plats med mycket plats att springa på och göra nya upptäckter! Han har kommit till sitt paradis =) Jag önskar bara att jag hade kunnat ge han det..
Det gör så ont! Som om något försöker dra ut mitt hjärta.. Jag måste vara stark! För allas skull.. Jag ska göra mitt bäst!
Jag saknar dig så mycket Santo!

Mitt hjärta gör så ont!

Jag kan inte sluta gråta! Tårarna bara kommer hela tiden! Mitt hjärta krampar och det känns så tungt att andas! Men jag kan inte vara egoistisk, jag måste tänka på det bästa! Även fast jag förlorar min bästa vän! Men vi hade två val, och det ena valet hade vi bara ångrat oss om vi gjorde det! Snälla Santo förlåt mig! Förlåt för att vi lämnar dig, förlåt för att vi inte kommer ses igen, förlåt för allt. Men det är för ditt bästa! Jag älskar dig över allt annat och det vet du! Du är och kommer alltid vara en enormt stor del av mitt hjärta! Du är ju min älskade hund! Jag älskar dig Santo!


Nu håller vi tummarna!

Nu håller vi tummarna!  Nu är allt inlämnat och nu väntar vi bara på svar!

Hoppas han måste stänga ner butiken!

Arkens Zoo! Stackars djur säger jag bara! Hur kan man behandla djur sådär?! När jag och mamma var där inne en gång så sa vi till att djuren ska ju inte ha det så! Ett par djur, kommer inte ihåg vad dom heter,( men det ser ut som en blandning mellan en chinchilla och en hamster typ ) Det dom hade i sin bur var en liten pinne dom kunde klättra på. Sen var det som man ser på bilden en järnplåt runt buren som ena "hamstern" gnagde på! I en liten bur satt det ca 8 kaniner i. Alldeles för trångt! Mamma sa till dom, men han som kom till oss sa att " nej men dom har det bra" Fuck you att dom har det bra tänkte jag!
Ägaren till arkens zoo borde bli behandlad likadant som han har behandlat hans djur! Jävla idiot säger jag bara!

Veckans bild!

Jag har ju glömt lägga upp veckans kärleksbild!
Veckans kärleks bild är en bild på  min älskade mamma ( och jag )
Jag är så glad att jag har dig mamma! Jag vet inte vad jag hade gjort utan dig! Du är och kommer alltid förbli min bästa vän! ♥

Konsten att somna i soffan..

Jag lyckas alltid somna i soffan då jag vill se något bra program! Igår skulle jag se på en dokumentär som gick på Discovery.. Men jag somnade efter en halvtimme! Vaknade när Gabriel började gråta vid tre! Då hade jag somnat med ljus tända! Herregud! Det e ju livsfarligt! Som tur var hände inget! Jag tog upp Gabriel och släckte ner i vardagsrummet och sen kröp vi ner i sängen och somnade om.
Jäklar vad trött jag var i morse! Jag var helt slut i kroppen! SÅ blir det alltid när jag somnat i soffan och sen vaknat och gått och lagt mig.
Jag sa det till mamma idag att jag hade behövt en hel dag för att få sova ut! Jag är aldrig ordentligt utvilad! Jag börjar bli mörk runt ögonen och jag orkar inte med dagar ibland! Skärpning Cecilia!
Jag vet vad problemet är oxå. Jag kan inte slappna av ordentligt hemma när jag ska sova. Det är som om man ligger halvt vaken för att man ska hinna springa in till Gabriel när han vaknar så han inte blir allt för ledsen. Oftast e det ju bara att han vill ha nappen som han har spottat ut i sömnen.. Men ibland vaknar han och e jätte ledsen. Kan små barn drömma mardrömmar nu? Någon som vet?
I morgon är det nya tag! Jag har lite saker som jag måste fixa.. Men det skriver jag om en annan dag! =)
Ta hand om er!

F*n oxå!

Jag e faktiskt lite ledsen! Jag kommer missa den traditionella påskmiddagen hos familjen Sörum! =( Jag jobbar kvällen på lördag! Jävla piss oxå! Jag jobbar både långfredagen och påskafton! =( Typiskt! Men men, finns inte så mkt att göra. Mer än att gnälla lite :P haha! Nä, men så blir det ibland..
Annars har det inte hänt så mkt, jag har faktitiskt helt glömt av att blogga om   jag ska vara ärlig.. Skäms lite. Jag lovar att det ska ske en drastisk ändring! Jag som var så duktig på att blogga innan :P Men man har ju inte lika mkt tid att göra saker som man hade innan ;) Gabriel blir ju bara större och livligare för var dag som går! Och busig! Herregud! haha! Han testar gränserna hela tiden! Och springer runt och gör små hyss! Igår fick han tag i en flaska med matlagningsolja.. Ja ni kanske förstår vad som hände sen.. Hela han var full av olja och hela lägenheten oxå för den delen! haha! Men men, det e sånt man får ta ;)
Nej nu ska jag skriva ett personligt brev. Får se hur det går :P haha!
Ta hand om er så hörs vi i morgon!
Hej då!

RSS 2.0