En dag på gården!

Idag var jag och lilleman i mitt gamla kvarter. Vi var nämligen och hälsade på hos Emelie och Milla. Vi drack kaffe och tjabbade en massa. Lilleman tyckte jätte mkt om Milla och Emelie! Han skulle vara hos dom hela tiden! Han somnade to,m hos Milla =)
Det var så kul att komma dit! Det var precis som förr! Bara det att vi e vuxna nu :P
Efter tre timmar på CKV begav vi oss hem. Och nu sover han gott efter mat och välling och massa lek med sina nya klossar!
I morgon bär det av till BVC klockan 10, sen ska vi träffa Angelika i stan, och sen ska jag åka och träna på Actic. Så min dag e fullspäckad i morgon. Onsdag och torsdag blir det jobb på hotellet, ledig fredag och jobb lördag och söndag på Busfabriken =)
Jag har ju börjat läsa en ny bok nu, och jag fick tvinga mig själv till att sluta läsa igår för jag var så trött. Men boken va så bra att jag ville läsa ut den igår! Stephanie Mayer är en så jäkla grym författarinna så det finns ju inte! Herregud säger jag bara!
Tror nog att jag ska lägga mig och läsa lite mer nu ^^,
Ta hand om er så hörs vi i morgon!
Hej svejs!
.
.
.

Ställa tillbaka klockan..

Jag var nog inte den enda i morse som blev konfundersam när jag tittade på klockan när jag gick upp. Min mobil hade ändrat sig tack gode gud! Men när jag gick upp vid sju och tittade på klockan i köket som visade åtta.. Jag stod och tittade på den ett tag, kliade mig i huvudet.. FIck lite smått panik att jag försovit mig!! Jag var tvungen att ringa till jobbet och kolla hur mkt klockan var där! hahaha!
Men det var skönt att sova en extra timme, jag var pigg när jag vaknade runt halv sju tiden! Och sen har jag varit pigg hela dagen!
Efter jobbet åkte jag och lilleman bort till mamma. Jag skulle pumpa upp däcken på barnvagnen och sen tog jag en kopp kaffe. Eller det blev fel där, pappa pumpade upp däcken åt mig :P
I morgon ska jag och lilleman träffa tant Emelie! =)
Sen ska vi hem till mamma och leta upp ett foto som jag ska lägga upp på fejjan! Jag vet att jag har det någonstans! Jag har hittat det på min blogg, men jag har lagt upp det i ett litet format så det blir helt fel om jag ska lägga upp det på FB.
Nä jag tror faktiskt att jag ska gå och lägga mig i sängen och börja läsa en bok som jag fick låna av Caroline idag. En bok av Stephanie Mayer. Hon som har skrivit alla Twilight böckerna.
Jag skriver mer i morgon om morgondagens händelser.
Ta hand om er och sov så gott!
.
.
.

Barnvisor!

Just nu sitter jag och lyssnar på barnvisor med lilleman samtidigt som jag bloggar och ska fixa mig för ikväll. Jag och Emelie ska till Olivers och ha trevligt =) Paulina skulle oxå följt med men hon e sjuk =( Krya på dig Paulina.
Sara kanske kommer lite senare efter att hon har jobbat.
Jag var inne i stan innan med lilleman och mamma. Vi gick runt i olika affärer och kollade lite. Jag köpte ett par badbyxor till lilleman =) Så nu kan vi bada en massa! =) Sen tog vi en kaffe. Mer hann vi inte göra för mamma ska iväg på middag idag med sina kompisar =) Och jag ska ju iväg själv.
Så jag måste nog sluta nu så jag hinner bli klar. Ska träffa Emelie vid sju.
Ta hand om er!
Hej svejs!

Vad finns respekten idag?!

Jag är så förbannad, arg, besviken mm! Det enda jag har att säga är Respektlöshet är det värsta jag vet!!!


Liiiite för mkt..

Jag kollade precis på Mitt stora feta syrianska bröllop.. Vilka bröllop dom har! Herregud! haha!
Det är dock lite för mkt för min del. När jag gifter mig vill jag tex inte ha 450 gäster! hahah! My god!
Äh jag vet inte, jag är väl för svensk lr nåt :P haha!
Jag har varit på ett bröllop, där jag och min kusin jobbade som servitriser. Och det var verkligen ett perfekt bröllop! Gudomligt fint par som gifte sig, stämningen var på topp och det var lagom mycket folk! Jag sa till mig själv, " sånthär bröllop vill jag oxå ha" =)
Nog pratat om bröllop :P
Hur är det med er mina kära läsare? Hoppas att allt är bra!
På onsdag ska jag och min familj åka till Karlsborg =) Alltid lika roligt med en liten roadtrip!
Nä, jag e alldeles för trött för att skriva, jag vet inte vad jag ska skriva om :P
Vi hörs en annan dag.
Ta hand om er!

Tjejtjusaren Gabriel ;)


Snart träningsdags!

Snart ska vi åka och träna! Jag, mamma och Sarah ska spänna lite muskler :P haha! Jag har fortfarande lite träningsvärk i magen från i förgår :P haha!
Idag ska vi ha en instruktör som visar oss hur vi ska träna det vi vill träna. Jag vill träna ryggen, magen och mina extremt svaga och lite dallriga armar :P Äh, jag vill komma iform igen =) Det var ett tag sen man var det så det e dags för det nu :P
Åh jag såg filmen Burlesque igår! Fy fanken vilken röst Christina Aguilera har! Så fort hon börjar sjunga så ryser jag! Igår rös jag ända ner till benen! Herregud! Vilken gudinna!
Sen såg vi Bad teacher oxå. Den var ganska rolig :) Jag och Micki har filmkväll varje kväll! haha!
Nä nu ska lilleman ha mat, så¨jag återkommer lite senare.
Ta hand om er!
Jag saknar dig Fisen!

Charmtroll


The way back!

Nu har vi precis sett klart filmen "The way back"! Och jag kan verkligen rekomendera denna filmen! Den är baserad på en verklig händelse. Man får följa ett par män som flyr från ett fängelse i Sibirien, och går till Indien.

Det låter kanske inte så intressant när jag skriver så, men jag vill inte berätta för mkt. Det är jätte många kända skådespelare i den oxå! Bl.a. Collin Ferrel, Ed harris, Gustav Skarsgård mm.
Jag gillar verklighetsbaserade filmer, så till er som oxå gillar såna filmer säger jag bara.. Se denna filmen :)

Idag har jag jobbat på Busfabriken! Jag hade mina första kalas själv :) och det gick jätte bra :)
I morgon blir det jobb på hotellet igen :) ska bli kul :)

Nu ska jag ut med Santo och sen blir det sängen för min del.


Natti natti på er!


Äntligen har appen kommit!

Äntligen har blogg.se appen kommit! Nu kan jag blogga ordentligt i mobilen :) tummen upp för det!!




RSS 2.0