Burn mother f*ckers!!!

Ursäkta rubriken! Men idag måste jag ha en sån!
Jag är så jävla trött på all skit med denna lägenheten! Allt rasar sönder och man blir bara förbannad! Jag kan skriva en lista med saker som inte är / har varit rätt i lägenheten.

* Det var två stora hål i köksväggen som VI fick fixa, för hyresvärden hade inte tid
* En hel vägg i bebisrummet var mögleskadad och det var silverfiskar under tapeterna! ( 3 månader gick innan det var åtgärdat!! )
* Köksfläkten var helt igentäppt och cirkulerade inte ( 1 månad innan det var åtgärdat )
* Det fanns inget eluttag i taket i köket, endast två sladdar som hängde
* Hatthyllan i hallen ramlade ner så nu är det hål i väggen ( som vi får fixa )
* Det bor ett helt silverfisk släkte i badrummet!

Men jag håller på att utrota det där släktet i badrummet! Jag har sprutat ner dom med rengörnings sprit, rengörningsmedel, Aceton mm! Men idag brände jag ihjäl dom jävlarna! Fast en hann undan! Han kilade snabbt ner i avloppet igen med sina brännskador! Men jag tar han i morgon! Mowhahaha!! Dom ska fan utrotas! Jag ska ringa vaktmästaren i morgon så får han ta hit anticimex! Det är fan äclligt när man ser 4 -5 stycken i badkaret och en på toamattan när man kommer in  och ska göra sig iordning för sängen!

Idag har jag tillbringat halva dagen med min älskade kusin Amanda! Vi åt frukost i stan och gick sedan runt och tittade i butiker. Sen fikade vi lite på Roberts! Tack för en underbar dag ♥
sen var jag borta hos svärmor en stund. När jag kom dit så funkade inte hissen! SÅ jag fick gå upp för alla trapporna till våning 7 med Gabriel i bilbarnstolen! Snacka om att jag var helt slut när jag kom upp! Jag höll fan på att svimma! Fy fan vad det var strängt!! hahaha! Vilken kondition man har! Eller inte :P

I morgon ska jag, mamma, eva, åsa och amanda hem till malin på ett homeparty för Mary Key. Jag har varit på ett sådant innan, men det e alltid kul att komma ut lite och göra roliga saker =)

nej nu ska jag lägga över alla bilder jag har på mobilen till datorn. Jag ska lämna in min mobil i morgon för den hänger sig hela tiden och touchen lever sitt egna lilla liv.

Vi hörs i morgon!

Förresten.. Är det någon mer som har haft svårt att sova dessa två dagarna?
Jag har inte kunnat somna förrens runt två tiden både i måndags och igår.. Mamma sa att det kan ha att göra med att det varit fullmåne?! Hmm, låter konstigt men det kanske stämmer?
Aja, Sov gott folket! Och ta hand om er!


Gabriel fick en keps idag! Visst e den fin =)






Kommentarer
Postat av: Emelie

Gud va söt han är cecilia!! det har ni gjort bra!! :)

2011-04-23 @ 13:54:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0