Im yours!

Sitter och lyssnar på Jason Mras - Im yours
Jag gjorde en fotofilm med massa bilder på Santo från när han var valp, och då hade jag den låten i bakgrunden på filmen.. Men jag kan inte se den, för den ligger på Mickis dator som inte fungerar.. Tråkigt!
Inget jobb idag heller.. Inte på sjukhuset iallafall.. Har jobbat hemma med köket, som alldeles snart e klart =) Det blir faktiskt finare och finare ju mer vi får gjort! Mamma har hjälpt mig ganska mkt så jag ska bjuda henne på middag sen när vi är klara =)



Dagens Tankar

Hösten:
Hösten har ( äntligen ) kommit!
Jag gillar hösten! Den kommer med så många varma färger, man får börja använda sina varma jackor, mössor och vantar. Även fast vantarna och mössan inte kommit fram än.
Men det jag gillar mest med Hösten är ju självklart höstmyset! Med alla tända ljus och en varm kopp te eller choklad framför tvn.. Eller framför vår lilla öppna spis i vardagsrummet! Guuuuud så mysigt! =)
Men sen tänker jag på alla som inte har ett varmt hem.. På alla dom som är hemlösa och får sova på gatan! Fy jag tycker det är så hemskt! =( Det skulle funnits fler härbergen till de hemlösa.. Så dom oxå kunde få njuta av höstmyset med en varm filt och något varmt att dricka..



Kommentarer
Postat av: Malin

Gillar oxå hösten och höstfärgerna. Men jag gillar inte det kalla!

2010-09-29 @ 19:44:03
URL: http://mimlandcookie.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0