Vilken ODÖR!

Fy fanken vilken morgon! Drömt mardrömmar och torkat skit! Inte från mig då utan från Santo!
Vaknade vid åtta av att han sprang runt i hela lägenheten! Så det var bara att gå ut med honom.. När vi va ute såg jag att han var alldeles lös i magen.. Så när vi kom in skulle jag ge han lite fil.. Och kommer in i köket och ser den enorma kladden med HUNDBAJS! Fy fan vad det luktade! Höll på att kräkas! Man har ju lite starkare luktsinne som gravid nu med, så nu kände jag verkligen all lukt som fanns! Nä fy! Men det var bara att torka upp med papper, sedan MKT diskmedel till golvet och bodsbenet. Sen torka golvet med golv medel!
Sen gick jag och la mig igen! Mådde så illa efter den incidenten..
Vaknade vid elva och började tvätta vid tolv..
Jag hade verkligen ingen lust till att göra någonting idag! Inte diska, inte tvätta, inte städa.. Men I did it anyway =) När jag väl satt igång med allt så var det faktiskt kul =)

Mamma ringde precis och undrade om jag ville komma över på lite mat hos dom nu. Dom ska ha Tacos och det tackar man ju inte nej till ^^,

Jag skriver mer lite senare.

Ha det!

Vecka 19

Nu växer inte fostret fullt så snabbt längre, kroppsproportionerna liknar nu mer en nyfödds. Brunt underhudsfett, som är specialiserat på värmeproduktion håller på att utvecklas.

Tänk att barnet nu lär sig om världen genom dina rörelser. Om du dansar vals eller hoppar och skuttar, upplever fostret detta på olika sätt.
Nu är du snart halvvägs i graviditeten!

Fostrets längd: 23 cm. Hel längd, hjässa till fot


Kommentarer
Postat av: Emelie

Snart halvvägs... spännande.. :)

2010-08-20 @ 11:58:41
Postat av: Sara

Haha! Wilma gjorde likadant! Hon hade tydligen ont i magen.. Sprang runt och va jätte orolig här hemma sen när ingen tittade gick hon ut och sket ett jätte lass ute på balkongen! ^^

2010-08-20 @ 14:20:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0