Fredag, Lördag och Söndag

Fredag

Hade tagit ledigt från jobbet, för jag skulle köpa en ny bil! Pappa kom och hämtade mig och Micki vid nio och sen bar det av till Svedala i Malmö.. Kollade lite på bilen, prutade ner den 2800 kr och köpte den =) En silvrig Ford Escort gt kombi blev det! Och han heter Hharry! ( haha )
Efter vi kommit hem från Malmö var det kalas hos Caroline som fyllde 15 år!! Sen vid fem åkte vi hem och gjorde oss iordningen för midsommar firandet hos mamma och pappa. Vi kom dit vid halv åtta. Mamma och pappa hade dukat upp så fint där ute... MEN så kom det förbaskade regnet! Och det var ju inte lite regn heller! Så vi fick flytta in i garaget! haha Men det va mysigt det med. Jag gjorde världens godaste jordgubbsbål! Som nästan bara jag drack av?! haha
Blev lite för mkt bål och cider för min del =P haha Så jag och Micki gick hem istället för att gå in till stan med de andra.

Lördag

Var inte så bakis.. Men lite va jag allt =P
Gick hem till mamma och pappa där Micki och pappa skulle städa och fixa bilen.
Det slutade med att bilen blev mkt mkt ren och fräch och att vi var där nästan hela dagen =P hehe
fast jag gjorde inte så mkt endå =P Jag låg mest bara i hamoken och vilade. heh

Söndag

Micki jobbade, och jag va hemma hos mamma. Skulle hjälpa Caroline med hennes 80 tals frisyr ^^ Hon hade kalas hemma med 80 tals tema. Skit coola va hennes kompisar! Ska ju lätt ha det temat någon gång =)
Sen gjorde jag en cheesecake =)
Sen gjorde jag inte så mkt mer..


Idag e jag ledig..


Ska plocka lite här hemma nu..


heeeeej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0