Punka och film!

Igår när jag kom ut till bilen när jag slutat jobbet såg jag att jag hade fått punka! Ringde pappa och skulle kolla om han va i stan.. Men icke! Så jag skulle byta däck själv! MEN! Jag hade varken domkraft lr fälgkors.... *suck* Så jag fick sitta på jobbet och vänta tills mamma och Micki kom med en kompressor så vi kunde pumpa däcket och köra hem den till mamma och pappa..

Sen lite senare på eftermiddagen åkte jag hem till Dex och kollade på film..  Kommer inte uhåg vad den hette nu men det va verkligen ingen film för mig :P haha En sån film man inte fattar någonting av! hah



Idag har jag jobbat och sen när jag kom hem gick jag in till stan med Santo. Skulle göra ett ärende på banken. Efter en timme kom Micki och hämtade oss.
Och nu sitter jag här! Väntar på att mamma, moster Janet och kusin vitamin Patricia ska komma och fika lite :) Ska baka rulltårta.

Har inte så mkt att skriva just nu.. Tycker inte att jag skriver något vettigt.. :P  Men jag bara känner för att skriva.. =P Nej nu ska jag sluta skriva..


Hej då!



I MORGON ÄR DET FEST!!!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0